Vacature Diëtist

Diëtist in Ridderkerk

Vragen?Diëtist

In het kort

Ben jij die ervaren diëtist die wij zoeken? Krijg jij energie van een afwisselende werkweek binnen de ouderenzorg en vind je het leuk om diverse cliëntengroepen te behandelen? Dan is deze tijdelijke vacature iets voor jou.


assignment_ind Thuiszorg, Verpleeghuis, Revalidatie

pin_drop Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht

timer 12 uur, 8 uur

savings FWG 50 - € 3.013 - 4.370

Als diëtist ben je verantwoordelijk voor het leveren van optimale voedingszorg en dieetbehandelingen aan patiënten die zijn opgenomen in het verpleeghuis, revalidatie locatie of in de thuissituatie. Als diëtist sta je stil bij de kwaliteit van het dagelijkse leven van de patiënten met daarbij een verbetering van de gezondheid. Individuele begeleiding is hierin belangrijk. Hiernaast houden wij op verschillende locaties spreekuur voor zowel jong als oud. Tevens maak je deel uit van een multidisciplinair team.

Wij zoeken een flexibele collega die ons team komt versterken. Het betreft waarneming op verschillende locaties met een gevarieerde doelgroep (Revalidatie, PG, 1e lijn), voor 8-12 uur per week in het hele werkgebied van Aafje.

Dit breng jij mee:

 • Je bent een flexibele en zelfstandig werkende collega;
 • Je kunt je eigen werk goed organiseren;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Samenwerking zoeken binnen een multidisciplinair team;
 • Je denkt mee over de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.

Dit vragen wij:

 • Je bent in het bezit van Diploma HBO Voeding & Diëtetiek;
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici;
 • Je bent inzetbaar in het hele werkgebied en bereid om zowel in de 1e lijn als in de verpleeghuizen of revalidatie locaties te werken;
 • Ervaring met Ysis en/of ONS is een pre;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Recruiter Erna

Solliciteer direct

Onze werkvelden

Bij Aafje kun je aan de slag in onze huizen, revalidatielocaties of thuiszorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk. Ook kun je werken op ons stafkantoor en aan de slag als huishoudelijke hulp. Waar kom jij Aafje versterken?

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is Diëtist de droombaan voor jou?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar je mogelijk als Diëtist aan de slag kunt gaan!

Erna


Over aafje.nl

Aafje is een zorgorganisatie in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Bij Aafje kunt u wonen, revalideren en logeren. Ook biedt Aafje thuiszorg en vele activiteiten in de wijk, waaronder dagbesteding.Functie:diëtist
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Diëtist Aafje 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures