Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Dordrecht

Past Yulius bij jou?

Verpleegkundig specialist

32-36 uur

Waar kom je te werken?

Intensive Home Treatment (IHT)
IHT biedt hulp aan kinderen en jongeren die door psychiatrische problemen in crisis zijn of in crisis dreigen te raken. IHT wordt ingezet om opname te voorkomen of om jongeren die opgenomen zijn in de kliniek eerder naar huis te laten gaan, door ze intensief te begeleiden bij én na hun ontslag. Het behandeltraject is kortdurend en intensief (zes weken). Ons IHT-behandelteam kan tot meerdere keren per dag bij de jongere thuiskomen.

FACT Jeugd en gezin is een specialistische psychiatrische behandelvorm die vanuit een multidisciplinair samengesteld team wordt geboden in de eigen leefomgeving van de jongere. De medewerkers van onze FACT Jeugd en gezin-teams richten zich op kinderen en jongeren van 0 tot en met 21 jaar en hun familie. Het team werkt samen met school, werk, de buurt of andere maatschappelijke organisaties en instellingen.

Behandeling is gericht op het verminderen van symptomen en leren omgaan met een aandoening. Het behandeltraject binnen FACT Jeugd en gezin is langduriger dan in het geval van Intensive Home Treatment (IHT). De intensiteit kan variëren van één keer per dag tot één keer per week of twee weken.

Poli intensief Dordrecht, een algemene poli waar kinderen en jongeren van 6 tot 21 jaar aangemeld kunnen worden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

Je bent afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist GGZ en in het bezit van een geldige BIG-registratie en een registratie bij het RSV van het V&VN. - Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt; - Een enthousiaste collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken; - Geduldig en flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden; - Je bent bezig met nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied; - In samenspraak met de psychiater doe je medicatiespreekuur.

Wat bieden wij

  • Wij hebben een plezierige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
  • De functie is ingeschaald conform de cao-GGZ (€ 4.785 - € 6.264) o.b.v. 36 uur) afhankelijk van je ervaring;
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
  • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);
  • 500 euro bruto per jaar balans budget.
    Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met (). Bereikbaar via: of: tel: .

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de . Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:verpleegkundig specialist
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verpleegkundig Specialist Yulius 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures