Vacature Parkeerbeheer

Parkeerbeheer in Dordrecht

Vind jij het leuk om de hele dag in auto's te rijden en ga jij graag zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag? Dan hebben wij de functie die bij jou past bij Van Mill in Dordrecht!

 • Overzicht houden op de beschikbare parkeerplekken
 • Zorgen dat alle klanten een parkeerplek hebben
 • Het verplaatsen van auto’s

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de parkeergelegenheid rondom onze panden in Dordrecht altijd op orde is. Hoe ga je dit doen? Je zult de parkeerplekken gedurende de dag nauwlettend in de gaten houden en verplaatst auto’s naar een andere plek rondom ons bedrijf. Zo blijven er genoeg vrije plekken over voor onze klanten en kunnen jouw collega’s in de werkplaats de auto’s gemakkelijk vinden. Tevens help je klanten met het vinden van de juiste parkeerplek indien nodig. 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het op orde houden van het parkeerterrein en de parkeergarage. Staat iedereen netjes en op de juiste plek geparkeerd? Kunnen de klanten hun auto kwijt? Dat zijn taken waar jij je gedurende je werkdag mee bezighoudt. Jij houdt alles in de gaten en zorgt ervoor dat alles er net uitziet voor onze klanten.

Ben jij de parkeerbeheerder die we zoeken?

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om met auto’s te rijden en overzicht te bewaren.

Daarnaast vragen wij: 

 • een rijbewijs B;
 • dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • een actieve en enthousiaste houding. 

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Je zult zelfstandig werken, maar hebt contact met de collega’s van de werkplaats, receptie en het magazijn. Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie! 

Daarnaast verzorgen wij:

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
 • goede begeleiding van jouw collega’s;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie;
 • een vast contract bij goed functioneren. 

Word deel van ons enthousiaste team!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer hier’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met Laura Boersma via 078-6322211 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:Veiligheidswerkers, niet elders geclassificeerd
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Parkeerbeheer Van Mill B.V. 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures