Vacature Planner Weekend-avond

Planner Weekend-avond in Papendrecht

Planner weekend-avond

Papendrecht | 16 - 27 uur

Ben jij een ware planner, met een diepgewortelde passie voor dit vak? Is een roulerend en flexibel schema, van vrijdagmiddag tot en met maandagmiddag inclusief avond- en nachtdiensten, voor jou haalbaar? Dan hebben we een geweldige kans die op jou wacht.

.

Wat houdt deze baan in?

Als Avond/nachtplanner binnen ons Motorbrandstoffen/Cryo-team, ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afstemmen van beschikbare chauffeurs, trekkers en opleggers op de shift- en tripvereisten van onze gewaardeerde klanten. Samen met je collega's zorg je voor een naadloze coördinatie, waarbij je snel inspeelt op eventuele uitdagingen zoals piekmomenten, projecten, onverwachte incidenten en aanvragen buiten het contract. Je vormt een essentiële schakel tussen het team en de chauffeurs, waardoor we te allen tijde een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten kunnen garanderen.

Jouw baan

Als Avond/Nachtplanner bij de afdeling Brandstoffen en Industriële Gassen ben jij tijdens jouw dienst het eerste aanspreekpunt voor je collega-chauffeurs. Of ze nu te maken hebben met planningsproblemen, technische kwesties, of klant gerelateerde uitdagingen, jij staat paraat om hen te ondersteunen en adviseren. Bij schades of incidenten bied je eveneens de benodigde hulp en indien nodig onderhoud je contacten met zowel interne partijen, zoals planners en onze Schenk werkplaats, als externe partijen zoals opdrachtgevers en externe werkplaatsen, om eventuele knelpunten snel op te lossen.

Uiteraard zorg je voor een naadloze overdracht aan je collega's in de volgende dienst, zodat de operaties soepel en zonder onderbreking kunnen doorgaan. Tijdens momenten waarop er geen ad-hoc-ondersteuning voor chauffeurs nodig is, houd je je bezig met planningsactiviteiten, stuur je de komende diensten naar de dagchauffeurs en pak je de taken op die je teamgenoten overdag niet hebben kunnen afronden. Dit omvat onder andere het verwerken van wijzigingen in ons plansysteem, het behandelen van verlofaanvragen, het voorbereiden van de planning voor de volgende dag, het werken aan lopende projecten en het verzorgen van een gedegen overdracht aan andere teams.

Rooster:

Je werkt in shifts met meerdere collega's van vrijdagmiddag tot maandagmiddag. Er wordt na de inwerkperiode grotendeels hybride gewerkt.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in de transportsector;
  • Je werkt graag in het weekend in een avond- en nachtrooster;
  • Je bent zelfstartend en hebt een talent voor probleemoplossing;
  • Je bent een kei in organiseren en je bent gericht op serviceverlening;
  • TMS en plansystemen hebben geen geheimen voor jou;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent klantgericht en streeft naar kwaliteit met aandacht voor veiligheid.

Wat biedt Schenk?

Schenk begon als een familiebedrijf en is in bijna honderd jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande vervoerder van gevaarlijke stoffen. Werken bij Schenk betekent deel uitmaken van een organisatie met een eenvoudige structuur, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van het bedrijf. We waarderen goede ideeën en proberen ze, waar mogelijk, in de praktijk te brengen.

 • Uitdagende positie in een succesvol en groeiend transportbedrijf
 • Professioneel geleid, platte structuur
 • Ruimte voor ondernemerschap
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling en een pensioenregeling bij Zwitserleven (met goede voorwaarden en zekerheden)
 • Eigen ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen
 • Uitzicht op een vast dienstverband

STEL DIRECT
EEN VRAAGFunctie:planner weekend avond
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Planner Weekend-avond Schenk-Papendrecht 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures