Vacature Managementassistent a

Managementassistent a in Zwijndrecht

Solliciteren voor "Managementassistent A Zwijndrecht"

Managementassistent A Zwijndrecht

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Iedere dag staan we op onze locaties in heel Nederland klaar voor bewoners. Wat je rol ook is, bij het COA ben je onmisbaar. Ben jij de teamplayer die zowel het team als de manager kan ondersteunen? En ben je op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Zwijndrecht? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw rol als Secretaresse

Je ondersteunt enthousiaste en bevlogen Managers door het afhandelen van telefoon- en mailverkeer, het beheren van de agenda en het selecteren en prioriteren hiervan. Je vormt een filter voor de leidinggevende, maar geeft belangrijke en dringende zaken direct door. Tevens bereid je vergaderingen en bijeenkomsten voor, zowel inhoudelijk als organisatorisch, onder andere door het opvragen en verwerken van informatie. Je legt verslag van bijeenkomsten en vergaderingen door het opstellen van notulen en actielijsten en je beheert de bewaking van gemaakte afspraken.

Daarnaast handel je zelfstandig correspondentie af aan de hand van concepten. Je bent zowel klantgericht als professioneel assertief, je bent integer en je schrijft heldere en begrijpelijke teksten.

Functie-eisen

Wat jou kenmerk als secretaresse is dat je zelfstandig, vrolijk en behulpzaam bent, maar daarnaast ook professioneel assertief. Naast ondersteuner voor de managers ben je er ook voor het team. Je bent een echte teamplayer en vindt het prettig om je als spin in het web te bevinden tussen de collega's.
Je voelt je thuis in een omgeving die continue verandert en je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Hoe groter de uitdaging, hoe breder jouw glimlach!

Dit hebben wij verder van je nodig:

  • Opleiding: Een mbo-diploma op het gebied van management assistent, secretarieel en/of Schoevers
  • Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Praktische en toepassingsgerichte kennis van regels en afspraken op administratief en secretarieel gebied
  • Persoonlijkheid: Je bent accuraat, omgevingsbewust en communicatief vaardig
  • VOG: een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en bereidheid om de eed of belofte af te leggen.

Waar ga je werken?

Het COA groeit en daarom zoeken we nieuwe collega's. Je gaat starten als secretaresse op de locatie in Zwijndrecht. De locatie verhuisd per april van Delft naar Zwijndrecht. Het kan zijn dat je een paar weken vanuit Delft werkt. Na de verhuizing werk je vanuit de net geopende locatie in Zwijndrecht. Een team bestaat uit 15 tot 30 medewerkers werkzaam in functies als huismeester, woonbegeleider jeugd en jeugdwerker. Op deze locatie vangen wij alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv) van 13 tot 18 jaar. De jongeren worden 24 uur per dag begeleid.
Binnen het team zijn er korte lijntjes. Je neemt deel aan de team overleggen op locatie, waarbij er genoeg ruimte is om te sparren met collega's.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een werkomgeving waarin je echt iets voor iemand kan betekenen en waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een veelzijdig takenpakket en veel ruimte om hier je eigen invulling aan te geven. We ondersteunen je in persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, want duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Verder bieden wij jou als managementassistent bij het COA:

  • Salaris: minimaal € 2.826 en maximaal € 3.499 bruto op basis van 36 uur (inschaling is op basis van kennis en werkervaring);
  • Dienstverband: een dienstverband voor de duur van 12 maanden met zicht op een vast contract (onder voorbehoud van organisatieontwikkeling en functioneren);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioen, loopbaanbudget, vitaliteitsuren en een individueel keuzebudget (IKB) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
  • Vakantieverlof: 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB);
  • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Herken jij je hierin als mens en collega. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega's alleen een loondienstverband aanbieden.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via . We kijken uit naar jouw reactie!

Titel: Managementassistent A Zwijndrecht

Nummer: 3631

Locatie: ZwijndrechtFunctie:management assistent
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2826 – 3499
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Managementassistent a Centraal Orgaan opvang asielzoekers 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures