Vacature Anios Fact

Anios Fact in Dordrecht

Past Yulius bij jou?

ANIOS FACT Dordrecht

28-36 uur

WO

Dordrecht

€ 4.785 - € 6.264

Solliciteer direct Arbeidsvoorwaarden

Waar kom je te werken?

Het FACT-team is een multidisciplinair team wat altijd op zoek is naar innovatieve ideeën om onze behandeling te verbeteren. Hierdoor blijven we in ontwikkeling. Ons team bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, Verpleegkundig Specialist, Maatschappelijk Werkers, SPV-ers, Psychiatrisch Verpleegkundigen, Ervaringsdeskundigen, Arbeidsdeskundige en secretariële ondersteuning. We zijn een enthousiast en divers team met een heldere visie en missie. Het belangrijkste vinden we goede zorg voor onze cliënten en we doen dat met betrokkenheid, flexibiliteit en in samenwerking met de cliënt en zijn/haar netwerk. We volgen het FACT model om onze behandeling richting te geven. FACT richt zich op de behandeling, rehabilitatie en herstel van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Deze aandoeningen kenmerken zich door een langdurig
beloop, waarbij symptomen en klachten wisselen in ernst en intensiteit. We richten ons op herstelondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt.

Ben jij een enthousiaste ANIOS en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons FACT team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Als basisarts/ANIOS ben je bezig met de behandeling van onze ambulante cliënten. Hierin trek je samen op met je collega's en onze ketenpartners. We zijn op zoek naar een arts die breder kijkt dan enkel het medisch vlak, maar de cliënt in zijn geheel behandeld en begeleid. Tot de dagdagelijkse zaken horen onder andere:
 • Dagelijkse cliëntenbespreking om beleid uit te zetten;
 • (Mee)denken over behandelbeleid en het opvolgen van ingezette interventies;
 • Het zien en beoordelen van cliënten op ons kantoor als ook in de thuissituatie;
 • Somatische onderzoeken, intakes, het controleren van labwaarden en somatische bijzonderheden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

 • Jij bent afgestudeerd als basisarts en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Je bent innovatief in het verbeteren van de kwaliteit van zorg en gedreven om cliënt herstelgericht verder te helpen;
 • Je hebt zin in een uitdaging om onze complexe doelgroep met multiproblematiek te behandelen;
 • Je werkt graag samen in een team van bevlogen collega's;
 • Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt, diens naasten en onze ketenpartners in de buurt.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek, te midden van leuke collega's. Verder bieden we je:

 • Deze functie is ingeschaald in schaal 65 conform CAO GGZ;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor ontwikkeling (vaste ontwikkelmomenten in het team, brede GGZ bibliotheek, eLearnings in de GGZeCademy en (interne)scholingsmogelijkheden).

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Vicky Wieland. Bereikbaar via: of .

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:anios fact
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Anios Fact Yulius 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures