Vacature CHANGEMANAGER AO/IC

CHANGEMANAGER AO/IC in Ridderkerk

Wij zijn op zoek naar een ervaren Lean Six Sigma Green/Black Belt die structurele verbeteringen door middel van interne verbeterprojecten gaat doorvoeren. Ben jij een procesverbeteraar in hart en nieren en wil je graag parttime werken? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN ALS CHANGEMANAGER AO/IC?

Als Changemanager AO/IC neem je het voortouw in de verdere professionalisering van onze organisatie. Bij voorkeur ben je een ervaren Green/Black Belt in Lean Six Sigma en ga je aan de slag met de DMAIC methode om zo verschillende “Improves & Control” te bereiken.

Wij zijn een technisch dienstverlener, binnen onze business gaat het om kwaliteit en betrouwbaarheid. Innovatie staat daarom hoog in het vaandel en blijven we continu verbeteren om zodoende operational excellence te bereiken zowel naar onze klanten als mede in onze interne procesgang. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van interne verbeterprojecten. Samen met directie en management zet je de lijnen uit aan de hand van de input uit de organisatie. Belangrijk is dat de interne kwaliteit geborgd gaat worden binnen een nieuw documentensysteem, dat de processen en bijbehorende documenten ge-audit worden en in control blijven. Na het opnieuw neerzetten van ons interne kwaliteitssysteem is het belangrijk dat het levend blijft en continu verbeterd wordt. Op langere termijn kunnen we dezelfde methodiek inzetten voor specifieke strategische klant processen om hen optimaal te kunnen bedienen. Zo is ook finetuning, standaardisering en automatisering van belang.

Binnen deze functie ben je integraal verantwoordelijk voor onze interne kwaliteit. Uitgangspunten binnen deze verbeteringen zijn het optimaliseren van onze klanttevredenheid en rentabiliteit. Daarnaast worden onze processen geauditeerd op ISO 9001, daar ga jij een belangrijke rol in vervullen.

Elinex staat aan de vooravond van een grote interne organisatorische verandering waarbij jij als professional onderdeel gaat zijn van deze succesvolle verandering. Met jouw ‘no matter what’ mentaliteit doe je alles wat in jouw vermogen ligt om doelen te bereiken. Je weet ons te overtuigen van de kleine en grote verbeteringen en neemt je stakeholders mee in de verandering. Sterker nog: je zorgt ervoor dat de verandering ook echt werkt samen met de betrokken manager en teamleden. Met jouw kritische houding naar kwaliteit zie je altijd verbeteringen en mogelijkheden. Jouw gedrevenheid slaat over op de medewerkers om je heen en je bent geïnteresseerd in wat mensen en teams beweegt. Als Changemanager AO/IC leid je de projecten, werk je samen met onze T.E.A.M. leden, stuur je de betrokken externe partijen aan en heb je het nodige contact met onze klanten. Daarnaast zal je ook interne trainingen verzorgen en een competentiecenter opzetten om kwaliteit, kennis en competentie te borgen en ervoor te zorgen dat we deze kunnen delen met nieuwe medewerkers. Het mooie van deze functie is dat je met vele en mogelijk alle aspecten van de organisatie bezig bent, je ons bedrijf leert kennen en vervolgens meewerkt aan de verdere groei van ons bedrijf en het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.

WAT ZOEKEN WE IN EEN CHANGEMANAGER AO/IC?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding ( Bedrijfskunde e.d.);
 • Affiniteit met techniek/Software/IoT/ Industrie 4.0;
 • Green of Black Belt Lean Six Sigma is een pré;
 • Ervaring met software implementatie/optimalisatie is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met AFAS is een pré;
 • Ervaring met PowerBI is een pré;
 • >5 jaar+ werkervaring op het gebied van interne kwaliteitsverbetering binnen een dynamische organisatie.

WAT BIEDEN WE EEN CHANGEMANAGER AO/IC?

 • Een veelzijdige en uitdagende job (32-40 uur per week);
 • Een uitstekende voortzetting van je carrière;
 • Goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) + de dag na Hemelvaart standaard vrij en een goede pensioenregeling;
 • Opleiding en trainingen;
 • Afhankelijk van jouw eigen ambitie en inzet maak jij de functie zo leuk als je zelf wil. Je krijgt bij Elinex veel vrijheid;
 • Een open organisatie met een enthousiast T.E.A.M. (Together Each Achieves More!);
 • Maandelijkse gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels;
 • Een Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit.

OVER ELINEX

Werken bij Elinex betekent werken bij een professioneel MKB- en familiebedrijf. We zijn zeer ambitieus en groeiend in zowel binnen- als buitenland. Elinex is de autoriteit op het gebied van noodstroomoplossingen en netspanningsrisico’s en kenmerkt zich als een professionele en klantgerichte organisatie met 35 jaar ervaring, die zowel grote nationale en internationale bedrijven binnen de EMEA (Europa, Midden-Oosten & Afrika) als klant heeft. Op het gebied van noodstroomoplossingen voert Elinex met een eigen serviceteam, merkonafhankelijk en op basis van 24/7 service, installatie-, onderhouds- en storingsdiensten uit binnen alle mogelijke klantsectoren in de Benelux en daarbuiten.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil jij werken bij een organisatie die blijft groeien en ontwikkelen? Wacht dan niet langer en solliciteer door jouw cv + motivatie te mailen naar solliciteer@elinex.com t.a.v. Joska Stokkers.Functie:CHANGEMANAGER AO/IC
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. CHANGEMANAGER AO/IC Elinex Power Solutions B.V. 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures