Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Zwijndrecht

Wat is vereist?

Een afgeronde HBO opleiding, richting HRM;

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring;

Up to date kennis van arbeidsrecht en communicatief vaardig

Kennis van sector VVT is een pré;

Moeiteloos kunnen schakelen tussen zowel tactisch en strategisch niveau

Ervaring met een fusie / reorganisatie is een pré

Ervaring met opstellen van beleidsstukken en functieprofielen is een pré

Wat krijg je?

Salaris max. € 4.906,49 (FWG 55)

Vakantiegeld

Eindjaarsuitkering

Aantrekkelijke bedrijfseigen regelingen die het welzijn bevorderen, zoals gratis fitness

Opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden

Ruimte voor eigen initiatief

Werken bij een warme, mensgerichte organisatie waar je echt iets kan betekenen

De kans om mee te bouwen aan de moderne organisatie die we samen voor ogen hebben!

Leuke activiteiten zoals een verjaardagslunch, kerstborrel en nog veel meer!

Wat doe je?

 • 25% Adviseren/gesprekken voeren met leidinggevenden en medewerkers

 • 20% Werken aan projecten/beleidstukken

 • 15% Overleg/werkgroepen

 • 20% Mails beantwoorden

 • 20% Ad-hoc taken

 • Ma
 • Di
 • Wo
 • Do
 • Vr
 • Za
 • Zo

 • Ma

 • Vr

 • Za

 • Zo

Wij (Pauline, Tessa, Milou en Marisca) zoeken een nieuwe collega voor HR Advies. Samen met 2 collega's van HR Service vormen wij het HR team. We zijn een gezellig team dat zich met veel plezier en enthousiasme inzet voor HR zaken binnen de Swinhove Groep. Hoe laten we onze medewerkers stralen zodat onze cliënten tevreden zijn? Hoe blijven we onze werknemers ontwikkelen zodat ze duurzaam inzetbaar zijn? Hoe zorgen we dat we de CAO VVT op de juiste manier toepassen in ons HR beleid? Nu zijn we nog de Swinhove Groep, maar per 1 april dit jaar gaan wij fuseren met 2 andere zorginstellingen. Kortom, er is genoeg te doen en daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandige, hands-on HR Adviseur die hét aanspreekpunt is voor het management en leidinggevenden op het gebied van in-, door- en uitstroom en onder andere HR vraagstukken op beleidsmatig en juridisch gebied. Een HR professional die het prettig vindt om in een brede HR functie te werken in een platte organisatie waarin je schakelt met collega's in alle functies.

We zoeken een collega die 24 uur met ons wil werken. We zijn alle vier heel verschillend. Zo wordt Tessa blij van het zorgdragen voor duurzaam inzetbare medewerkers, Pauline van het analyseren van data, Milou houdt zich graag bezig met functiewaarderingen en arbeidsrecht en Marisca van het maken van plannen rondom werkgeluk. We zijn heel benieuwd waar jij heel blij van wordt en hopelijk spreken we elkaar binnenkort om daarachter te komen!

Een referentiecheck is onderdeel van deze selectieprocedure. Tevens is een Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG ) een vereiste, de kosten worden vergoed door de Swinhove Groep.

HR Adviseur

Voor onze team HR Advies zijn we op zoek naar een enthousiaste collega! Het betreft een voorlopig tijdelijke functie tot het einde van 2024 in verband met een op handen zijnde fusie.

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende platte en informele zorgorganisatie met zevenhonderdvijftig medewerkers en een groot aantal vrijwilligers waar het leefplezier van de cliënt voorop staat. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als HR Adviseur ook een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder en maak het verschil!

Testimonials

"Ondanks dat Swinhove een grote organisatie is, zijn de interne lijntjes kort en voelde ik me snel op mijn gemak. De diversiteit van verschillende werkzaamheden maakt het voor mij uitdagend. Elke dag is weer anders. Groetjes! Leonie

"

Leonie

Naast HR Adviseur zijn deze functies ook nodig

Swinhove groep zoekt

Verzorgende (IG)

Uren in overleg
Salaris max. € 3.177,10 (FWG35)

Verzorgende voor de Haven

Uren in overleg
Salaris max. € 3.177,10 (FWG 35)

Ben jij onze nieuwe collega die zoekt naar de kleine dingen die het hem doen? Die kijkt naar de mens achter het ziektebeeld? Klik dan vooral even door naar deze vacature!

Fysiotherapeut

24 - 36 uur per week
Salaris max. € 4.786,82 (FWG 55)

Teamleider Zorg

32- 36 uur per week
Salaris max. € 5.593,19 (FWG 60)

Swinhove Groep

Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht
Telefoon:
E-mail:Functie:hr adviseur
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5593 – 5593
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Adviseur Swinhove Groep 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures