Vacature Manager

Manager in Dordrecht

|

Copy Link

Houd je van complexe en diverse managementvraagstukken? En zet je je graag in voor een regio met grootstedelijke onderwerpen én de charme van een middelgrote organisatie? Met jouw ervaring vanuit een politieke of bestuurlijke omgeving krijg je de kans om waarde toe te voegen!

Waar kom je te werken?

De Interim Management Pool is het interim- en adviesbureau van de gemeente Dordrecht, dat op opdrachtbasis voor alle overheden binnen de Drechtsteden en de regio Zuid-Zuid-Holland (Smart Delta Drechtsteden) werkt. Voor de Interim Management Pool ligt de focus op tijdelijke leidinggevende rollen en op opdrachten waarbij de organisatie een verandering ondergaat.
Bij nieuwe opdrachten vanuit het perspectief van strategische HR-vraagstukken, organisatie inrichting en ontwikkeling en bedrijfsvoering zoek je afstemming met verantwoordelijke leidinggevenden.
Enkele mooie voorbeelden van opdrachten die in stad en regio intern en extern succesvol zijn vervuld zijn:

 • Interim cluster Stad;
 • Kwartiermaker Handhaving;
 • Afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling;
 • Teamleider Bestuurs- en managementondersteuning

Wat ga je doen?

Als Interim kun je terecht komen op verschillende opdrachten. Voor deze afwisselende baan heb je een brede blik nodig en moet je op verschillende wijzen kunnen kijken naar vraagstukken. Je helpt gemeenten en afdelingen bij het realiseren van hun doelen voor de stad. Samen werk je aan politieke en ambtelijke prioriteiten. Je werkt aan organisatievraagstukken en als tijdelijk kun je op zeer diverse beleidsthema's terechtkomen zoals zorg, veiligheid, openbare ruimte, economie, verkeer en vervoer en interne dienstverlening.

Wat neem je mee?

Als Interim breng je aantoonbare kennis op het vlak van strategische advisering en de vakgebieden veranderkunde en project-, programma- en procesmanagement mee, waarbij je een stevige gesprekspartner bent voor (hoger) management. Met jouw uitstekend analytisch vermogen weet je innovatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast beschik je over meerdere managementstijlen die je je hebt eigen gemaakt op verschillende plekken en/of interim opdrachten, hierdoor ben je snel inzetbaar binnen één van de uitdagende opdrachten.
Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde bachelor- en /of masteropleiding;
 • Minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring, waarbij je o.a. hebt geopereerd als sparringpartner op (stedelijk/regionaal) directieniveau;
 • Relevante ervaring in een ambitieuze politiek-bestuurlijke omgeving.

Wat bieden we jou?

Een baan waarmee je impact hebt op Dordrecht en de Drechtsteden. Wij bieden je een prachtige uitdaging met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Verder krijg je:

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast contract;
 • Inschaling is afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring (schaal 12-14 Cao Gemeenten - Cao Gemeenten );
 • 24 vakantiedagen per jaar (bij fulltime aanstelling).
 • Daarnaast ontvang je een maandelijkse opbouw van een individueel keuzebudget (IKB) van 17.05% (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering) over je salaris. Dit IKB kun je fiscaal voordelig inzetten voor zaken zoals het kopen van extra verlof, uitruil woon-werk kilometers etc. Het bedrag laten uitbetalen kan ook.
 • Verder krijg je een reiskostenvergoeding bij het werken op kantoor of een thuiswerkvergoeding bij thuiswerken;
 • Daarnaast krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen.

Voor deze functie geldt dat hybride werken mogelijk is. Daarmee werken we aan de juiste balans tussen online werken en werken vanuit kantoor. Een en ander is afhankelijk van je functie en natuurlijk jouw eigen wensen en behoeftes.
Diversiteit en gelijke kansen vinden wij heel belangrijk. Ongeacht je achtergrond, geslacht/gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie/overtuiging of leeftijd.
Interesse? We lezen in jouw motivatie graag welke talenten jij bezit en meebrengt om deze rol in te vullen. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Brita van den Bos ) van Werving & Selectie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met , van de Interim Management Pool. Zij staat je graag te woord en is bereikbaar op .

Direct solliciterenFunctie:manager
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Gemeente Dordrecht 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures