Vacature (Afstudeer Stage

(Afstudeer Stage in Papendrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


      • Alles over Bouw & Installaties

Zoeken

(Afstudeer) stage naamsbekendheid

Vestigingen Papendrecht Ervaring Stage & afstuderen Divisies Iv-Groep

Onderzoek onze naamsbekendheid Iv

Ben jij op zoek naar een uitdagende onderzoeksstage waarbij je kunt bijdragen aan meer inzicht in de naamsbekendheid van Iv onder studenten van technische hogescholen en universiteiten?

Deze stage biedt de kans om praktijkervaring op te doen in gedegen marktonderzoek, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt voor het gehele onderzoeksproces. Met zo'n 1000 professionals werken we bij Iv dagelijks aan spraakmakende projecten wereldwijd. Op de afdeling Corporate Development & Marketing in Papendrecht (waar jouw bureau staat) wordt dagelijks hard gewerkt aan de naamsbekendheid en reputatie van Iv: de hele wereld mag zien wat voor fantastische projecten Iv neerzet. Afhankelijk van de richtlijnen vanuit je opleiding geven we samen met jou invulling aan jouw onderzoek.

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn. Wij bedenken technische oplossingen voor de volgende sectoren: Industrie, Infra & Water, Gebouwen, Offshore & Energy en Maritiem. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een enthousiaste student op hbo/wo-niveau (derdejaars of afstudeerder) in de richting van bedrijfskunde of commerciële economie. Je bent leergierig, zelfstandig en hebt sterke analytische vaardigheden om complexe gegevens te interpreteren. Verder ben je kritisch en hands-on; de vrijheid en verantwoordelijkheid die je tijdens je stage krijgt weet jij perfect te benutten. Stil zitten is voor jou in ieder geval geen optie!

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende stageplek in een innovatieve omgeving. Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage haalt. Uiteraard kan je goede begeleiding verwachten. Je werkt aan one-of-a-kind vraagstukken en krijgt hierbij veel verantwoordelijkheden. Zo dagen we je uit om tot het uiterste te gaan. Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van €600,- voor hbo-studenten tot €800 voor wo-studenten.


(Afstudeer) stage naamsbekendheid

Functie:afstudeer stage
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. (Afstudeer Stage Iv-Groep 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures