Vacature Casemanager Verzuim

Casemanager Verzuim in Ridderkerk

Training

Verzuimmanagement

ADXpert organiseert een tweedaagse training over de kracht van effectief verzuimmanagement.

Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Recente artikelen

  • Ziek tijdens verplicht verlof
  • Een voorbeeld van een RI&E

Ziekte en verzuim

  • Eigenrisicodrager Ziektewet
  • Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)
  • Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  • Second opinion
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk

Toe aan een organisatie waar aandacht is voor jou en alle ruimte voor je expertise? Kom werken bij arbodienst ADXpert! Wij zoeken een ervaren

Casemanager verzuim


Hoe ziet de functie van ervaren casemanager verzuim bij ADXpert eruit?

Als ervaren casemanager heb je de regie over het verzuimproces en ben je de schakel tussen alle partijen die hiermee te maken hebben. Met zieke werknemers heb je vooral telefonisch contact, terwijl je tegelijk in verbinding blijft met onze bedrijfsartsen, arbeidskundigen, coaches, de werkgevers en/of leidinggevenden. Door je vakkennis en mensenkennis weet je - eventueel in overleg - de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Je volgt de Wet verbetering poortwachter nauwgezet ondersteund door ons verzuimregistratiesysteem Verzuimsignaal.

Naast deze taken is er een mogelijkheid om je verder te specialiseren en (deels) te werken als praktijkondersteuner van de bedrijfsarts (POB-er), adviseur duurzame inzetbaarheid, trainer of in het uitvoeren van coachende gesprekken met verzuimende medewerker (arbeidskundige consulten).

Wat breng jij mee als ervaren casemanager verzuim?

Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Op je cv vinden we een relevante hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met de opleiding regie op verzuim (of iets vergelijkbaars). Daarnaast heb je aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met de Wet verbetering poortwachter.
Zonder het overzicht te verliezen houd je alle ballen in de lucht. Je bent flexibel en speelt snel in op urgente zaken die op je pad komen, zonder dat je de prioriteiten uit het oog verliest. Je houdt zelfstandig grip op de processen, wet- en regelgeving en deadlines. En je combineert dat moeiteloos met het onderhouden van goede contacten en de menselijke maat. Afwisselend heb je de rol van adviseur, sparringpartner, ondersteuner of monitor. In alle gevallen ontzorg je en handel je zorgvuldig, adequaat en pragmatisch. Je geniet ervan om te sparren met de andere professionals van ADXpert en hebt een leergierige houding.

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij werken vanuit christelijke waarden en zoeken collega's die zich daarin herkennen. Ondernemerschap en meedenken wordt gewaardeerd. We zijn flexibel en hebben korte lijnen.
Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: kennis delen is vermenigvuldigen. Door kennissessies, intervisies, ontbijtbijeenkomsten en caseload gesprekken leren we van en inspireren we elkaar.

Wij zorgen voor een laptop en telefoon om je werk efficiënt te kunnen doen. Naast je bruto salaris € 2.856 - € 4.841 ontvang je 8% vakantiegeld (maandelijks uitbetaald) en een werkgeversbijdrage voor een moderne, flexibele pensioenregeling en een winst gerelateerde eindejaarsuitkering.

Zin om kennis te maken?

Wij ook! Mail je cv en bij voorkeur je motivatiebrief naar of vul onderstaand formulier in.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met ).

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken waarin je kennismaakt met diverse collega's van ADXpert.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met ).Functie:casemanager verzuim
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2856 – 4841
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Casemanager Verzuim ADXpert 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures