Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Ridderkerk

AOC

Activiteiten

Badminton en Trimgroep

Sponsoring

+

 • ♪♪ een club waar je voor je lol en plezier op zit ♪♪

 • Onze vereniging kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Eigenlijk verwacht Ten Donck dan ook van alle leden en ouders van jeugdleden een actieve bijdrage aan één van de taken binnen de vereniging. Dit klinkt als een verplichting, maar eigenlijk is vrijwilligerswerk gewoon erg leuk!

  Binnen de verenigingen zijn er velen taken te verrichten. De doorgaans bekende taken zoals bestuursfuncties, trainers en scheidsrechters zijn structurele taken, terwijl andere taken misschien maar één keer per jaar nodig zijn, denk aan kampleider, zomer-schoonmaker of een bijdrage aan een evenement.

  Mochten wij vergeten zijn jou te vragen voor één van onze vrijwilligerstaken dan kun je ons hier aan herinneren door een mailtje te sturen.

  Onderaan deze pagina vind je een lijst van vrijwilligerstaken inclusief een korte omschrijving van wat de taak in houd en hoe weinig tijd de taak in zal nemen. Ook zie je bij wie je terecht kunt voor taakinhoudelijke vragen.
  Hoe hoger de taak op de lijst, hoe meer wij staan te springen om een kandidaat.

  Vrijwilligerstaak Wat houdt dit in? Waar? Wanneer? Coordinator bardiensten Het compleet maken van de maandelijkse bardienstroosters. Thuis en bij Ten Donck. Werkzaamheden zijn zelf in te plannen. Het voorzitten van de bestuursvergaderingen. Bewaken van het verenigingsbeleid. Eerste aanspreekpunt voor externe contacten. Thuis, bij Ten Donck, bij externe partijen. ca. 10 bestuursvergaderingen per jaar + overige werkzaamheden zelf in te plannen. Rini Coordinator ledenwerving Organisatie en aansturing van ledenwervings activiteiten. Thuis en bij Ten Donck. Werkzaamheden zijn zelf en/of in overleg in te plannen. Ledenwerver Het bedenken en organiseren van 'acties' voor het werven van nieuwe leden. Thuis, bij Ten Donck, bij externe partijen. Werkzaamheden zijn zelf en/of in overleg in te plannen. Scheidsrechter Het fluiten van korfbalwedstrijden. Bij Ten Donck. Op zaterdag en/of zondag. Ben Bardienst medewerker Het draaien van een bardienst-shift. Bij Ten Donck. Hoe vaak je maar wilt. Alle uurtjes helpen mee. Magda Coach Het coachen/begeleiden van een team bij wedstrijden/toernooien. Bij Ten Donck en andere verenigingen. Op zaterdag en/of zondag. Marian Lid sponsorcommissie Het werven van nieuwe sponsors en het onderhouden van contacten met bestaande sponsors. Thuis en bij Ten Donck. Werkzaamheden zijn zelf in te plannen.

 • sv Ten Donck(sinds 1962)

  Welkom op de website van de gezelligste sportvereniging van Ridderkerk!

  Binnen het Ten Donck Huis bieden wij verschillende sporten aan.

  Zo kun je bij ons Korfballen en Badmintonnen.

  Op sportpark Reyerpark beschikken wij over een duurzame, multifunctionele, sportaccommodatie bestaande uit een ruime sporthal, kunstgras sportvelden en zelfs een beachveld.

  Ons clubhuis 'De Haspel', met redelijke consumptieprijzen, is het middelpunt vanwaar je alle sportlocaties makkelijk kan bereiken.

  Kom eens langs bij de meest laagdrempelige sportvereniging van Ridderkerk!

 • Contact

  Bezoekadres voor zowel veld als zaal:

  Sportpark Reyerpark
  Clubhuis 'de Haspel'
  Kastanjelaan 32
  2982 CM Ridderkerk


  Telefoon beheerder sporthal Reyerpark

  Correspondentie adres

  Secretariaat sv Ten Donck

  E-mailFunctie:vrijwilligers
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vrijwilligers Sport Vereniging Ten Donck 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures